Sluta skjuta upp! Tre veckor in i programmet

Då så, dags för en ny rapport. Den är tyvärr inte odelat positiv – jag började skjuta upp det jag hade föresatt mig! Och ja – det innebär pengar till ett parti jag har svårt för. Mer om det längre ner.

Så vad hände? Ett par saker. 1. Jag ökade på tiden. Och 2. Midsommar.

Om vi börjar med det första. Min plan var att jobba på den här sajten varje morgon när jag startade datorn. Det gick finfint i början, så jag ökade från fem minuter till tio. Men då hände nåt – plötsligt kändes det som för mycket! Fem minuter är tydligen nån sorts magisk gräns för mig (i alla fall hittills – enligt Sea Change-programmet så ska man öva upp den här ”känsligheten” – men det är viktigt att inte gå för fort fram, vilket jag tydligen gjorde). Det här är ju självfallet helt individuella saker. Nu ska jag därför återgå till fem-minuters-intervallen.

Och det andra då? Ja, allt som rubbar ens rutiner kan ju få en bort från den smala vägen. Vad rubbar rutiner mer än en storhelg? ;) Man glömmer bort, plötsligt börjar man dagen på ett annat sätt, plötsligt är man trött efter sena kvällar. Ja, ni fattar.

Så vad nu? Jo, jag har kollat på något webinar, läst i de olika forumen och har nu föresatt mig att återgå till programmet. Och så får jag väl bita i det sura äpplet och ge det där partiet mina pengar. Fan.

PS. Helt plötsligt har jag skrivit det här i mer än fem minuter. Det är början som är det viktiga – var inte rädd för att sätta för kort intervall.

1 reaktion på ”Sluta skjuta upp! Tre veckor in i programmet”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.