Worknet

för soloföretagare!

Vill du ha nåt annat än vanliga affärsnätverk? Eller kanske ett komplement, där du får gå mer på djupet i ditt företagande? Då har du hittat rätt i  WORKNET – gruppen där vi gör och lär samtidigt.

WORKNET drivs gemensamt av mentor|motor (Anna Forsaeus) och KaWe Education (Karin Wetterlundh). Min kompetens inom entreprenörskap och Karins solida grund inom utbildning borgar för ett starkt koncept!

WORKNET har en egen sajt: WORKNET.nu (men nedan hittar du det viktigaste).

VERKSTAD

Gruppen träffas 8 gånger per år. Då har vi en workshop i nåt aktuellt ämne, och jobbar praktiskt med våra respektive företag. Det kan vara allt från hur du blir bättre på att sälja till sociala medier, eller hur du motiverar dig själv i ditt soloföretagande. Dessutom – och enligt våra medlemmar kanske det viktigaste – har vi varje gång ett så kallat reflekterande team: En i gruppen delar med sig av ett dilemma eller en frågeställning som hen står inför. Övriga i gruppen resonerar kring frågeställningen på ett strukturerat sätt, med en tydlig metod. Otroligt värdefullt för alla i gruppen, inte bara den som delar med sig av frågeställningen!

DITT GÄNG

Ditt gäng

En grupp består av 10-15 soloföretagare, som alla vill utvecklas vidare, bli säkrare i rollen som företagare och självklart öka omsättningen. Det sista gör vi genom att höja vår kompetens, hjälpa varandra och ta del av varandras nätverk. Utöver de 8 träffarna per år är det fritt fram för gruppen att hitta på egna roliga upptåg – varför inte gemensamt julbord eller en kick-off inför hösten? För att inte tala om luncher, fika och after work.

Sekretess

WORKNET är ett nätverk eller community  för soloföretagare där vi lär oss nya saker, av andra och av varann. Vi jobbar under sekretess – vi kan vara öppnare, och få bättre hjälp, råd och tips. Vi blir varandras kollegor, kompisar och bollplank.

VILL DU MER?

Vill du lyfta dig själv och ditt företag ytterligare finns möjligheten att till ett väldigt bra pris få individuell coachning av mig mellan träffarna – då jobbar vi vidare med vad vi har lärt oss i workshopen, men med fullt fokus på just dig och ditt företag. Coachning, praktisk hjälp och mentorskap ingår. Du kan välja att träffa mig en eller två gånger mellan varje träff, dvs 8 resp 16 gånger per år.

Vad ingår?

Varje träff innehåller:

 • Workshop/utbildningsmoment
 • Reflekterande team
 • Nätverkande
 • Och självklart god fika!

Minst 10 personer per grupp behövs för att vi ska starta en WORKNET-grupp så är du intresserad är det kanon om du sprider det här vidare till dina kontakter.

VAD KOSTAR DET?

Endast WORKNET:

 • 8 workshops á 3 timmar  (värde c:a 12000 kronor)
 • Fräsch fika på alla träffar
 • 10-20 kollegor som du kan prata företagande med, bollplanka med och ha kul ihop med
 • Möjlighet att äta julbord, ha kick-off eller andra roligheter med ditt gäng (självkostnadspris tillkommer)

Pris: 7 500 kr/år exkl moms. Avgiften är avdragsgill.


WORKNET+:

Som WORKNET ovan, och dessutom:

 • 8 coachingtillfällen med mig, Anna Forsaeus från mentor|motor, á 1 timma då vi går in på djupet med det vi jobbat med i workshopen före. Jag coachar, tipsar och hjälper dig praktiskt att utveckla dig själv och ditt företag att bli bättre, större och starkare.

Pris: 14 200 kr/år exkl moms. Avgiften är avdragsgill.

Kostnaden per coachingtimma är kraftigt rabatterad. Normalt kostar en timmas coaching från 1200 kr och uppåt.


WORKNET ”extra allt”:

Som WORKNET ovan, och dessutom:

 • 16 coachingtillfällen med mig, Anna Forsaeus från mentor|motor, á 1 timma, 2 tillfällen mellan varje workshop. Vi jobbar tillsammans för att uppnå det du och ditt företag drömmer om. Jag kan garantera att både du och ditt företag kommer att växa och blomstra!

Pris: 21 400 kr/år exkl moms. Avgiften är avdragsgill.

Kostnaden per coachingtimma är kraftigt rabatterad. Normalt kostar en timmas coaching från 1200 kr och uppåt.


Pengarna-tillbaka-garanti!

Känner du dig osäker på om det här är nåt för dig? Var inte orolig – om du inte är nöjd efter två på varann följande nätverkstillfällen (inkl efterföljande coaching, om du väljer WORKNET+ eller WORKNET ”EXTRA ALLT”) så får du pengarna tillbaka!

Lyft dig själv och ditt företag till nya höjder!

Hör av dig med intresseanmälan och frågor till:

Anna Forsaeus
anna@mentormotor.se
0708-17 45 45


Det (inte så väldigt) finstilta:

 • Samtliga deltagare är soloföretagare. Om du inte är det, men vill räknas som sådan (om du t ex har en sleeping partner eller på annat sätt kan betraktas som soloföretagare), kontakta mig.
 • Alla deltagare skriver på sekretess-avtal om att det som sägs i gruppen stannar i gruppen, såvida man inte vill sprida något – då säger man till.
 • Man förväntas delta på minst hälften av träffarna, dvs 4 workshops per år. Gruppen är förutsättningen för våra framgångar.
 • En anmälningsavgift om 1500 kronor skickas ut vid anmälan. Anmälan är bindande, och gäller för 12 månader. Resterande avgift faktureras i samband med den första träffen man är med på. Möjligheter till avbetalning finns! Kontakta oss för detaljer.
 • Är du missnöjd efter två (på varandra följande) träffar får du pengarna tillbaka!
 • Medlemskapet är avdragsgillt!