Nytt affärsnätverk för småföretagare

Nu drar ett nytt affärsnätverk igång!

Tack, ni som fyllde i enkäten som jag la ut tidigare i vår. (Den går fortfarande att fylla i, gör gärna det.)

Där frågade jag lite om hur man jobbar som småföretagare, och som jag misstänkte gör de flesta det mesta själva i sitt företag. Många tycker att det är jobbigt med försäljning, och man saknar bollplank eller kolleger. Men man älskar friheten och att få göra det man är bra på!

Så nu tycker jag och några till att det är dags för ett nytt slags affärsnätverk. Ett som kombinerar traditionella affärsnätverk (vi hjälper varann till bättre affärer) med workshops (vi tacklar ett ämne som intresserar företagare och jobbar konkret med det). Dessutom fungerar vi i nätverket som kolleger till varann, agerar bollplank; och (förhoppningsvis) skrattar mycket tillsammans.

Vi vill gärna testa konceptet med tre tillfällen, och vi hoppas att just du vill hänga på. Priset blir mindre än hälften mot beräknat pris när vi börjar köra skarpt, och om du redan är kund hos mentor|motor så är de här tre tillfällena kostnadsfria. Du får chansen att utveckla nätverket till precis det du helst vill ha och behöver. All praktisk info hittar du längst ner.

I skrivande stund finns det ett par platser kvar. Ta chansen och var med!

******************************************
Tillfälle 1: Torsdag 2/6 kl 13.00-16.00
Vad: Försäljning! Grunden till allt företagande. Vilka modeller finns, hur blir vi bättre, och kan vi hjälpa varann?

Tillfälle 2: Torsdag 30/6 kl 13.00-16.00
Vad: Blue Ocean Strategy. Ett effektivt verktyg för att kartlägga våra respektive branscher och hitta sätt att differentiera oss från våra konkurrenter. Vi vill simma i den lugna och sköna blå oceanen – inte i den röda, blodfyllda, där hajarna finns!

Tillfälle 3: Torsdag 11/8 kl 13.00-16.00
Vad: LinkedIn som företagare! Hur kan vi jobba med LinkedIn för att öka vår försäljning – och hur gör vi rent praktiskt?

Samtliga träffar inleds med en introduktion av dagens ämne, följt av praktiskt arbete för det egna företaget, och avslutas med att vi gör varsin ”efterlysning” – finns det nån i gruppen som kan hjälpa dig med en kontakt, en tjänst eller nåt annat som du behöver?

Vi håller till på Kontorshotell Kyrkogatan, Kyrkogatan 30 i Göteborg.

Pris, samtliga tre träffar: 850 kr exkl moms. Betalas före första tillfället. Fika ingår!

Anmälan är bindande, och ska ske senast 30/5. Max antal deltagare: 10.

Maila till: anna@mentormotor.se

Och för er som inte vet vem jag är: 
Jag har mångårig erfarenhet som egenföretagare i olika branscher, och har under flera år jobbat på Drivhuset vid Högskolan Väst som projekt- och utbildningsledare inom entreprenörskap och idéutveckling. Där har jag både väglett studenter som vill driva eget och hållit föreläsningar och kurser. Numera affärscoach och mentor.

 

Affärsnätverk

2 reaktioner på ”Nytt affärsnätverk för småföretagare”

    1. Hallå Eva! Tyvärr hade din kommentar fastnat nånstans, så jag hittade den först nu! :o Men jag håller dig gärna informerad om framtida träffar om du vill?

      Ha en riktigt fin sommar!
      Anna

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.